Birek is sinds 2006 actief als multiklusbedrijf. Of het nu gaat om schilderwerk (binnen en/of buiten), loodgieterwerkzaamheden, elektra, het plaatsen van een keuken, schilderwerk, verbouwing van uw badkamer of toilet, tuinaanleg en schuttingen, een laminaatvloer leggen of het plaatsen van een Velux dakraam, bij Birek vindt u alles wat u zoekt onder n dak.

Dankzij onze veelzijdigheid kunnen we bijna alles in en om uw huis repareren, renoveren of totaal vernieuwen. U krijgt dus niet meerdere mensen in uw huis en maar n rekening.

In opdracht van diverse verzekeringsmaatschappijen voeren wij ook herstelwerkzaamheden uit na bijvoorbeeld inbraak, brand, lekkage, stormschades etc. etc.


  • door het kleinschalige karakter van een klussenbedrijf wordt het werk doorgaans door dezelfde persoon uitgevoerd

  • door de klantgerichte benadering heeft u rechtstreeks contact met de ondernemer

  • als u advies wilt inwinnen, bent u bij een klussenbedrijf aan het juiste adres

  • een degelijke kwaliteit, zowel in de werkwijze als in eindproduct

  • een servicegerichte aanpak, zowel tijdens als na de opdracht

  • klussenbedrijven kunnen met verschillende partners samenwerken. Zoals met andere klussenbedrijven, met gespecialiseerde bedrijven of samen met 

 
Birek werkt volgens de VLOK-Uitvoeringsvoorwaarden 2006. Deze voorwaarden zijn samen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis opgesteld en vormen zowel voor het klussenbedrijf als voor de klant een belangrijk hulpmiddel om goede afspraken te maken.